title-actualidad

thumb image
La ruta del vi d’ A’Palloza

L’àmplia oferta gastronòmica de A’Palloza no seria el mateix sense la seva fidel companya, l’exquisida carta de vins. Un gran assortiment de vins que custodien les especialitats del Nord i el Bierzo.

Els vins negres que precedeixen aquesta carta són els procedents de Ribera del Duero o els Rioja. Són les dues denominacions més rellevants d’Espanya, les més conegudes i apreciades internacionalment. D’una banda, els Rioja són de sabors més afruitats i fàcils de beure i els Ribera del Duero, presenta vins intensos, tant en color com en sabor, prioritzant la potència, que suavitza en la seva criança en ampolla.

Els famosos Riberes del Duero, com el Pesquera o el Protos són perfectes per a qualsevol menjar i sempre són una elecció segura entre les altres. Per a aquells que busquen un vi més lleuger, podran decantar-se pels Riojas com el Marquès de Càceres Criança o el Cune Crianza.

Aprofundint més en les nostres especialitats, trobareu el vi del Bierzo, entre els quals destaca el Tilenus Roure. Un vi procedent de ceps d’entre 40 i 60 anys i envellit en bóta francesa.

Per a aquells que es decantin més pels vins blancs, també gaudim d’una àmplia varietat entre les quals destaquen l’Albariño “colleita”, el Marquès de Vizhoja (ries baixas), el Tèrbol “chulito de Xirmi” o el Blanc pescador (que també és el vi de la casa).

Els més escumosos caves també tenen cabuda en A’Palloza, com el famós Juve i Camps, Anna de Codorniu i Benjamin.

Totes les referències de cellers estan adaptades a cadascun dels nostres comensals, oferint-se diferents formats com són l’ampolla sencera o petita o a copes.

A’Palloza compta amb un gran catàleg de vins per acompanyar els millors plats. Vine a gaudir-ne!

s