title-actualidad

thumb image
La millor carta de nit la trobaràs a A’Palloza

Els clients del restaurant A’Palloza solen acudir a aquest establiment aprofitant el variat menú de migdia, però també pels seus fantàstics sopars. Una àmplia oferta gastronòmica pensada per satisfer els paladars més exigents. Uns plats mediterranis amb la signatura de la cuina gallega i del Bierzo.

Vine a gaudir d’una nit en A’Palloza i delecta’t amb els risottos, mariscs, carns, formatges, mixtes i molt més! Per a aquells que busquen un sopar lleuger, també tindran a la seva disposició les exquisides amanides i la graellada de verdures amb productes de proximitat i de màxima qualitat.

Les carns de denominació d’origen gallec cuinades a la brasa, són un dels majors reclams de la nostra cuina. Un plat amb infinitat de variants, gràcies a les diferents salses amb què se li pot acompanyar. Seguint la línia proteica, trobareu una àmplia oferta de peixos del dia, com el bacallà i el salmó, entre d’altres.

Unes delícies gastronòmiques que podreu acompanyar amb un maridatge dels millors vins del nostre celler. Ja no hi ha excusa per sortir a sopar. Gaudeix d’un menjar de gran qualitat, al millor preu i en el centre de Barcelona. Us hi esperem!

s