title-actualidad

thumb image
Gaudeix de tot el gust de la carn gallega a A’Palloza

En ple Eixample de Barcelona, trobem el lloc idoni on gaudir d’aquest costum tan mediterrani que és prendre l’aperitiu i aprofitar per provar un nou restaurant. De tot el ventall culinari que ofereix aquesta zona, hi ha un local que, situat al carrer Rosselló, gaudeix de ser un dels més demandats. Ens referim a A’Palloza, un espai on gaudir de les delícies gallegues i del Bierzo.

En particular, la carn gallega de bestiar major és l’excel·lència d’aquest restaurant. Hi predomina la selecció d’una extensa varietat de plats plens de saviesa i bons ingredients, on no falten els productes de mar, verdures fresques i per descomptat, la carn gallega de la qualitat més selecta per ser elaborada a la brasa.

Des d’un bon entrecot al clàssic filet de vedella, A’Palloza ha anat recollint èxits amb l’ajuda d’aquest gran producte de primera qualitat. Tot i que la base és la cuina gallega, també degustareu receptes amb inspiració d’altres llocs.

Una proposta culinària ideal per compartir en família, en parella o amb amics. Diversos menús a partir dels 10,50 euros per persona, que gaudeixen una gran varietat de persones, des de joves, gent gran, treballadors que van a dinar al migdia, entre molts altres. Anima’t a degustar la millor cuina gallega a A’Palloza!

s